autómosó, automoso, autómosás, autómosó, automoso, autómosás, autómosó, automoso, autómosás, autómosó | autómosó, automoso, autómosás, budapesti mobil autómosó, autóápolás, autótisztítás, autó tisztítás, kárpit tisztítás, kézi autómosó, kézi autómosás budapest, autómosó, automoso, autómosás, budapesti mobil autómosó, autóápolás, autótisztítás, autó tisztítás, kárpit tisztítás, kézi autómosó, kézi autómosás budapest

Mobilmosás - A mobilitás előnyei

Miért jár autómosóba, ha az eljöhet az Ön autójához!?

Beülünk az autóba, elhajtunk a mosóhoz, sorban állunk, mosatunk,
kigördülünk, elhajtunk. A kocsimosást legtöbben így képzeljük el.
Pedig van ennél kényelmesebb, és gazdaságosabb módja is!

Egy céges gépjárművet amivel képviselik magát a cég arculatát átlagosan havonta kétszer (vezető beosztású, ill. üzletkötők járműveit reméljük többször) elviszik lemosatni. Ez körülbelül 1-2 órás elfoglaltságot jelent autónként.
Mi sokkal egyszerűbb megoldást nyújtunk Önnek, hiszen a kézi autómosókkal megegyező áron, az Önök telephelyén előre egyeztetett időpontban tisztítjuk meg flottájukat, ezzel megspórolva Önöknek az utazás nehézségeit, az üzemanyag költségét, és a várakozást.


Akkor javasoljuk ha:
1,)
Alkalmanként minimum 20-30 db külső mosást igényel az Önök flottája.
2,) Alkalmanként legalább 10-15 db külső+belső takarítást igényel az Önök flottája.
3,) Ha dolgozóik is igénybe veszik szolgáltatásainkat  (több autó nagyobb kedvezmény)

Amentities
 
Mobiltakarítási feladatokat csak   Tavasztól - Őszig   +13 celsiusfok felett és csapadékmentes napokon tudunk elvégezni amennyiben nem áll rendelkezésre fedett és fűthető helyiség.
 

Bárhol, szinte bármikor!  -  Budapesten és vonzáskörzetében

Ez egy jól hangzó szlogen is lehetne, de sokan nem is gondolnak bele, hogy tényleg milyen helyeken tisztítottunk mi már autót. Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek.
Mivel az autó lemosáshoz nincsen szükség másra, csak a megfelelő nanotechnológiás koncentrátumra, mikroszálas törlőkendőre és persze a mosást végző munkaerőre, szinte bárhol elvégezhető a tisztítás. Felmerülhet a kérdés azzal kapcsolatban, hogy szuper dolog ez a mobilitás, de a többségében úgyis céges mélygarázsokban való tisztítás a cél, a "bárhol" azt jelenti, hogy az autómosást az utcán is meg tudjuk oldani?   -   IGEN, előre egyeztetett időpontban és helyszínen!
Honnan lesz víz? Honnan lesz áram? Hogy lesz tiszta az autó?
A vízes kérdést már többször érintettük, ahogyan a hogyan lesz tiszta az autóm kérdésre is megtalálja a kedves érdeklődő a választ. Nanotechnológiás szolgáltatásunkat víz nélkül végezzük míg a Gőzős tisztításhoz mindössze csak 3-5 L vízmennyiségre van szükségünk 1 autó tisztításához amit mobilegységeink visznek magukkal. Szennyeződést nem hagyunk magunk után.
Az áramot agregátor és egy hosszabbító segítségével szinte bárhol biztosítani tudjuk, de amennyiben a megrendelő biztosít számunkra 230V csatlakozási lehetőséget olcsóbban tudjuk vállani a tisztítást így ezzel sincsen probléma. ( Agregátor használat mélygarázsban -1es szint alatt tűzvédelmi okokból nem javasolt! )
Amire a helyszínen szükség lehet, az a rendelkezésre álló hely, és persze fény. Ennek megfelelően akár parkolókban, parkolóházakban, kocsifeljárón, autószalonban is elvégezhető a mosás – persze a Nagykörúton parkolva például nem ideális a helyzet (a 4-6-os villamos vezetője és az úton közlekedők biztos nem dicsérnének minket, ha keresztbe húznánk egy szép hosszú hosszabbítót ).
Azt szoktuk mondani, hogy igazán akkor költséghatékony a módszer, ha egyszerre több autót, akár egy egész flottát mosatunk le. Közel 2 éves működésünk során még nem találkoztunk olyan hellyel, ahol ne tudtuk volna valahogy megoldani az autók tisztítását. Dolgoztunk a Várban, szűk kis budapesti utcákban, mélygarázsokban zseblámpával, repülőtéren, autószalonokban és kereskedésekben, ezer és egy magánszemély házánál. Szeretjük a kihívásokat, szeretünk tanulni, helyzeteket megoldani.
Tegyen Ön is minket próbára! Autószalonoknak, kereskedőknek kifejezetten ajánljuk magunkat!
A megrendeléshez mindössze annyi szükséges, hogy tárcsázzon minket, vagy e-mailben időpontot egyeztessen az aktiális területért felelős kollégával.
Budapest bármely pontján és szoros vonzáskörzetében tökéletesen megtisztítjuk a járműveket, legyen szó akár több tucat gépjárműből álló céges, vagy céges dolgozók összefogásával létrejött flottáról.

 
Tisztelt Látogató!     Szeretnénk felhívni megtisztelő figyelmét, arra hogy mobiltakarítási feladatok elvégzését olyan cégek számára tudjuk csak biztosítani 2018 tavaszától akik "nagy" tételben rendelik meg a szolgáltatásainkat. A megnövekedett partnereink számának köszönhetően sajnos 1-2 autó takarítását nem tudjuk vállani (MINIMUM 10 DB / ALKALOM), magánszemélyek részére biztosítottunk a XXIII. kerületben egy autókozmetikát ahol vájuk szeretettel! Válalkozások számára biztosítunk minimum 1 éves szerződés kötés esetén 30 napos csúsztatott utalási lehetőséget, helyszínen történő készpénzes vagy bankkártyás fizetést is.
 

Kifejezetten ajánljuk magunkat

 

Tekintettel arra, hogy a céges járművek, mint ahogy a munkatársak is, magát a céget minősítik, így elengedhetetlen, hogy a gépkocsik is mindig megfelelő, makulátlan állapotban nézzenek ki. A Főnök nem küldheti kollégáját szakadt farmerben, koszos öltönyben tárgyalni…
Az egyértelműen nem vet jó fényt a vállalkozásra.

Mobil Autómosó egységünk előre megbeszélt időpontban kiszáll a Cég telephelyére és ott végzi el a kézi autómosási szolgáltatást. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova "telepíthetjük", Cégének parkolójába is.
Kérjen egyedi árajánlatot vagy személyes konzúltációt még ma!


 

Néhány ügyfelünk, partnerünk


SZERZŐDŐTT céges partnereinknek INGYENES kiszállást biztosítunk!
 

Nanotechnológiás Külső és Belső autótisztítás

A gépjármű kívülről egy nanotechnológiás környezetbarát mosást kap (ez magába foglalja a viasz bevonatot is), felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítására speciális szer használatával megpróbálkozunk), prémium gumiápolást (csillogósabb, fényesebb lesz), külső műanyagápolást (prémium műanyagápolóval), ajtófalcok és ablak tisztitást, alapos bogároldást (friss szennyezettségre - ráégett szennyezettségre 690 Ft felárat számolunk fel). Belülről alapos porszívózást, szemét - hulladék eltávolítást, tükrök és ablak pucolást, műanyagok portalanítást - ápolását (prémium műanyagápolóval), szellőző rendszer tisztítás, illetve autóillatosítás (előre egyeztetve, mert ha az ügyfél nem kéri, természetesen kihagyjuk)

Ózonos LÉGTISZTÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, SZAGTALANÍTÁS

A klímaberendezések folyamatos használata során a benne található szűrők elhasználódhatnak, valamint a rendszer belső részein letapadó szennyeződések sok kellemetlenséget tudnak okozni. Ezek képezhetnek kellemetlen szagokat és olyan allergiát (szemgyulladás, orrdugulás) kiváltó anyagokat juttathatnak a légtérbe a használat során, melyek akár további egészségügyi problémákhoz vezethetne. Ezért fontos ezen rendszerek megfelelő karbantartása és tisztítása. A GreenLine Car Wash Kft ózongenerátorai által nyújtott vegyszermentes tisztítási mód ezekre a problémákra mind megoldást nyújt. Használható akár az otthon beszerelt klímaberendezésekhez, akár gépjárműben lévő rendszerekhez, központi klímarendszerekhez.


Nanotechnológiás Kárpit tisztítás

Javasoljuk több különböző esetben a gépjárművek belső terének teljes higénikus állapotának javítására, mellyel visszanyerheti (kortól és kopástól függően) kocsija új kori belső állapotát. Bizonyos foltok, szagok, porok, atkák, rovarok, általános szennyeződések és egyéb makacsabb (kivéve olaj, ragasztó, fehérítő) szennyeződésektől teljesen megtisztítható a gépjárműve.

Ingyen külső tisztítást és klímafertőtlenítést is adunk ajándékba a gépkocsi kárpittisztításához!

Kárpittisztítás árképzése mindig a bázis ártól indul, figyelembe véve a gépjármű méretét, kárpit színét, állapotát. Kérjük, minden esetben kérje ki kollégáink véleményét.   -   MOST TÖBB CSOMAGBAN >>


NANOTECHNOLÓGIÁS SZÉLVÉDŐ BEVONAT

A szélvédőjén jobban lát, mert a bevont felületen esőben nem alakul ki vízfátyol, biztonságosabbá válik a vezetés. Vezetés közben komfortérzete növekszik, mert a vízcseppek 80km/h sebesség felett legördülnek az ablakról, ezáltal az ablaktörlőt sem kell használnia. A jobb kilátás, kisebb reakcióidő! A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpaburákon a karcok kialakulását, csökkenti a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattullását és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt.

 
 

Elérhetőségeink

Cégünk 2015 évtől nyújtja partnereinek az autótisztítás forradalmian új, víz nélküli módszerét. A technológia és maguk a tisztítószerek is az USA-ból származnak, ahol az ivóvízzel való takarékosságnak évtizedes hagyománya van. A felhasznált anyagok megfelelnek a szigorú EU és USA előírásoknak. A tisztítás minősége a legjobb kézi autómosók minőségével megegyező, minden általánosan kínált autómosó szolgáltatást tudunk nyújtani. A tisztítást az Önök telephelyén végezzük, amihez nem szükséges semmilyen külön engedély, mivel nem kerül a környezetbe semmilyen anyag.

GreenLine Car Wash Kft.

Telephely: 1239 Budapest, --------

Adószám: 25742073-2-43

Bankszámla: 11720001-21234567 (OTP)

Telefon : +3630 214 7959

Email :     info@greenline-carwashkft.hu

Munkaidő, Nyitvatartás

Hétfő - Péntek : 09:00 - 18:00

Vasárnap :            ZÁRVA

Ügyfélszolgálat

agent-photo

Abonyi Gergely

Kereskedelmi Igazgató

+3630 214 7959

abonyi@greenline-carwashkft.hu

 
 

Küldjön üzenetet nekünk